ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 08:30 - 16:30
Σαβ - Κυρ. Κλειστά
2410972020
Τηλέφωνο
8ο χλμ. Λάρισας Αγιάς
Πλατύκαμπος 40009

Συχνες ερωτησεις

Τι να κάνω αν τρακάρω

Τί κάνω σε περίπτωση τρακαρίσματος;
Εάν, παρά την προσοχή σας, συμβεί να εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα:

Σταματήστε το όχημα! Οποιοσδήποτε εμπλακεί σε σύγκρουση πρέπει να σταματά. Η φυγή μετά από ατύχημα αποτελεί ποινικό αδίκημα ή κακούργημα, ανάλογα με την περίπτωση.

Ελέγξτε αν υπάρχουν τραυματισμοί. Εάν υπάρχουν, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το 166. Αν δεν είστε τραυματισμένος, προσπαθήστε να βοηθήσετε τους τραυματίες αλλά μην προσπαθήσετε να τους μετακινήσετε (εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση τραυματιών σε όχημα στο οποίο έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά). Σε περίπτωση τραυματισμού πρέπει να ειδοποιηθεί η πλησιέστερη αστυνομική αρχή (100).

Μη χάνετε την ψυχραιμία σας! Παραμείνετε όσο πιο ήρεμος γίνεται. Μην επιδιώξετε δυναμικές αντιπαραθέσεις με οδηγούς άλλων οχημάτων. Μην αποδεχτείτε ότι φταίτε. Ίσως υπάρχουν στοιχεία, που δεν τα γνωρίζετε, τα οποία να δείχνουν το αντίθετο. Το καλύτερο είναι να διερευνήσει η Τροχαία το σκηνικό του ατυχήματος.

Αν υπάρχει η δυνατότητα, φωτογραφίστε το σκηνικό του ατυχήματος. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να δοθούν στην ασφαλιστική σας εταιρία και να χρησιμοποιηθούν προς όφελος σας.

Κρατήστε τα στοιχεία των οδηγών που εμπλέκονται στο ατύχημα όπως επίσης άδεια οδήγησης, ασφαλιστική εταιρία που είναι ασφαλισμένος κ.λ.π. Δώστε και εσείς τα στοιχεία σας. Το προβλέπει ο νόμος.
Δείτε αν υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι θεωρούν ότι δεν φταίτε εσείς. Σημειώστε τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους.

Μην δεχθείτε συμβιβασμό και αποζημιώσεις της στιγμής. Τα έξοδα που προκύπτουν είναι δύσκολο να προϋπολογισθούν.

Σε συνεργασία με τον άλλο οδηγό μπορείτε να κάνετε φιλικό διακανονισμό.  Συμπληρώστε το έντυπο φιλικής δήλωσης τροχαίου ατυχήματος, υπογράψτε το (και οι δύο οδηγοί) και στείλτε το στην ασφαλιστική σας εταιρία.   

Έχετε υπόψη σας ότι κάποιες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν τη δυνατότητα να στείλουν συνεργάτη τους στον τόπο του ατυχήματος για να σας εξυπηρετήσει με τα διαδικαστικά  (ανταλλαγή στοιχείων, συμπλήρωση φιλικής δήλωσης, λήψη φωτογραφιών, συγκέντρωση στοιχείων).

 
Στο αυτοκίνητό σας να έχετε πάντοτε: Εργαλεία και διαθέσιμο τροχό, κουτί Α' Βοηθειών, τρίγωνο σήμανσης κινδύνου και πυροσβεστήρα. Καλό είναι να έχετε επίσης κουβέρτα, κινητό τηλέφωνο και το συμβόλαιο οδικής ασφάλειας.

Σε περίπτωση ατυχήματος με εταιρικό ή προσωπικό αυτοκίνητο εν ώρα υπηρεσίας ή κατά τη μετάβασή σας από και προς το χώρο εργασίας σας, ειδοποιείστε άμεσα τον προϊστάμενό σας και συμπληρώστε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

2410972020

Κέρωμα & γυάλισμα: Πότε το καθένα και γιατί;

Τι ακριβώς κάνουν και τι διαφορές έχουν;
Το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου συχνά συγχέονται ως έννοιες, παρότι στην πράξη, πρόκειται για δύο διαδικασίες που είναι εντελώς διαφορετικές και παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Το γυάλισμα είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και τη κάνει να γυαλίζει. Μια τέτοια διαδικασία εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια επαγγελματικά εργαλεία να χρησιμοποιηθούν.

Από την άλλη, το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, βρωμιά και ακτινοβολία.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4

Καλοκαιρινοί Εχθροί! Αντιμετώπισέ τους !

Τι βλάπτει το χρώμα του αυτοκινήτου!
Και το καλοκαίρι το αυτοκίνητό σου «περνάει» κάποιες δοκιμασίες. Η εξωτερική εικόνα του επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης του εικόνας.
bottom-logo.png
Ελάτε σε επαφή μαζί μας κι ενας συνεργάτης θα σας
εξυπηρετήσει άμεσα.
8ο χλμ. Λάρισας Αγιάς Πλατύκαμπος
2410972020
INFO@AGGELOSLOUKAS.GR
  • Επιστροφή κλήσης

Facebook LikeBox

Ωραριο λειτουργιας

Αυτή τη στιγμή είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ

Δευτέρα
11-10-2021
08:30 - 16:30
Τρίτη
12-10-2021
08:30 - 16:30
Τετάρτη
13-10-2021
08:30 - 16:30
Πέμπτη
14-10-2021
08:30 - 16:30
Παρασκευή
15-10-2021
08:30 - 16:30
Σάββατο
16-10-2021
ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή
17-10-2021
ΚΛΕΙΣΤΑ
© Copyright {2018} Aggelos Loukas All Rights Reserved. Σχεδιασμός: Opensites